torstai 2. heinäkuuta 2015

25. Tammalla ei voi ikinä olla liikaa blingiä


Hööksin reissulta piti tarttua mukaan otsapanta, missä on helmiä ja strasseja. Kävi kuitenkin niin, että kyseistä otsapantaa ei ollut enää full koossa mustana. Niinpä piti tehdä kompromissi otanko cob kokoisen mustan helmiotsiksen, kapeamman mustan full otsiksen pelkillä strasseilla vai tämän kuvassa olevan mustan paksumman (ja kalliimman!) otsiksen pelkillä strasseilla. No pitihän sitä tietysti ottaa kaikista pramein otsapanta mukaan. Itseasiassa tämä on ostettu hieman tulevaa varsaa ajatellen, koska Grazin kanssa me ei enää kisakentille tai valmennuksiin suunnata.
 
Otsapanta näyttää kyllä kieltämättä hyvälle Grazillakin ja ehkä sitä voisi silloin tällöin myös tällä tammuskalla käyttää. Vaihtelen otsapantoja muutenkin aika paljon aina sen päivän fiiliksen mukaan. Veikkaisin että otsapantoja löytyy kaapista ainakin viisi kappaletta tämä uusi mukaan luettuna.
 
Eilen meillä oli taas "studiokuvausta" tallin oviaukossa. Olin tallilla yksin, joten piti vähän soveltaa että saan hevosen seisomaan paikallaan oviaukossa. Tammaa ei hirveästi kiinnostanut ja nämä kaksi kuvaa, mitkä ovat alempana ovat melkeinpä ainoita kuvia joissa tammalla oli korvat hörössä. Muissa kuvissa se näytti auttamattoman tylsistyneelle. Kameran kanssa kun ei oikein voi herättää hevosen huomiota, kun ne korvat ovat hörössä vain sen sekunnin kun se kuulee jostain ääntä ja silloin pitäisi olla ottamassa sitä kuvaa jo. Tamma seisoi kuitenkin nätisti oviaukossa, vaikka se oli irti ja jouduin pidemmän putken kanssa menemään melko kauas ottamaan kuvia.

Vähemmän muokattu kuva kuin alempi.
 
Vähän enemmän muokattu kuva. Tämä jäi rajaukseltaan vähän kapeaksi.


4 kommenttia:

 1. Onko sulla muita blogeja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On piirrosblogi :)

   http://myblogmyartt.blogspot.fi/

   Poista
 2. Hyvä aloittaa varustehankinnat ajoissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! :) Itseasiassa en minä vielä muuta uskalla varsaa ajatellen ostaa enkä oikein nimeäkään vielä miettiä.. sitten lähempänä jos näyttää siltä, että sieltä on oikeasti varsa tulossa.

   Poista