maanantai 3. elokuuta 2015

34. 90vrk rakennekuva ja poseerauskuvia

Kunkkarit ohitse ja nyt elvytään rankasta viikonlopusta. Kirjoitan jotain kunkkareista, kunhan oma pää vähän selviää noista silmissä vilisevistä rahasummista. Laskin niitä vielä viime yönäkin unissani.

Tänään maanantaina tulee muuten minun laskujeni mukaan täyteen 90vrk tiineyttä! Jee, ollaan siis päästy melkein kolmasosa eteenpäin tässä varsaprojektissa. Koska maanantaina ei ole eläinlääkäri paikalla ultraamassa tammoja, niin meidän täytyy mennä ultraan huomenna. Silloin tulee 91vrk täyteen ja tiedetään taas missä mennään ja onko sikiö vielä kyydissä mukana. Tässä rakennekuva 90vrk, 60vrk ja 30vrk. 60vrk rakennekuvaa en olekaan aikaisemmin laittanut vielä tänne blogiin. Tamma näyttää siinä uittamisen jälkeen todella vinttikoiralta. Vielä kun uittopaikan lähellä sattui olemaan rallirata ja pienoisautorallirata, niin tammahan oli ihan täpinöissään ja jännittyneenä lentoon lähdössä. Tämän hetken tilanne näyttää siltä, että vihreä on tehnyt tehtävänsä tamman lihottamiseksi :)

90vrk

60vrk
30vrk
 Sitten muutama poseerauskuva neidistä loppuun. Välillä oli niin vaikeaa saada edes muutaman sekunnin ajaksi korvat höröön. Kokeiltiin niin rapisevaa pussia, raippaa, niiden yhdistelmää, rapisevia vaahteranlehtiä, outoja ääniä.. no sitten ne korvat liikahtivat eteenpäin kun tamma itse niin halusi.
 
 
Välillä tai ikinä ei voi huvittaa poseerata.

Sitten otetaan käyttöön jotain rapisevaa...
Mutta ei auta pussikaan!

2 kommenttia: