lauantai 15. elokuuta 2015

39. Arki pyörii

Loma loppui ja palasinkin takaisin töihin tämän viikon maanantaina. Nyt on porskuteltu viikko töitä, johon kuului muutama yövuoro ja iltavuoroja. Viikko vielä ja sitten saan lomailla vielä viikon ja sitten alkaakin jo koulu.
 
Grazin kanssa on menty vähän kevyemmin nyt. Helppoja maastoja ja vähän kevyesti kentällä. Sillä on ollut myös useampia vapaapäiviä minun yövuorojeni takia. T oli ottamassa muutamia kuvia meistä, kun mentiin kentällä. Ne pitäisi laittaa koneelle ja käsitellä. Katsotaan josko saisin huomenna sen aikaiseksi.
 
Olen jostain  syystä aika innostunut kynsien lakkailemisesta, varsinkin kun olin lomalla ja pystyin pitämään kynsilakkaa pidempään kuin vuorokauden kynsissä. Töissä kun ei saa olla kynsilakkaa ollenkaan, niin eipä ole sitten tullut hirveästi töiden ohessa kynsiä lakkailtua.
 
 Nyt huomaa jo, että muutamien kertojen jälkeen saa lakattua kynnet jo huomattavasti pienemmällä sotkulla, eikä tarvitse siivoilla lopuksi niin paljoa kuin aluksi. Lakkoja tarvitsisin lisää, varsinkin eri värisiä lakkoja. Nyt minulla on paljon sinisen sävyjä, jotka eivät sitten oikein sovi kaikenlaisiin "kuviointeihin", sillä ne ovat liian samanvärisiä. Kävinkin loman loppupäivinä ostamassa kerralla neljä lakkaa ja tilasin netistäkin "dotting-tool"eja ja yhden mattapinnan jättävän top coat-lakan.


Pieni kynsilakkalakkavarasto (toistaiseksi) :)

Tässä muutamia harjoitteluja, eli "nail art"tia.

Ihan ensimmäiset lakkaukset pitkään aikaan.
Sen mukaista jälkeäkin.

Seuraava design. Meni vähän aikaa, varmaan
puolitoista tuntia. Mutta hienoin mitä olen tehnyt!
 
Kuva vanhalla lumialla ja tosi kökkö. Kimaltelevaa
helmiäislakkaa pohjalla ja päällä punainen ja musta yksityiskohta.
 
Uusimmat nopeasti lakatut. Kokeilin vähän miten värit
reagoi kun niitä laittaa päällekkäin. Ja miten ne ylipäätään
sopii keskenään yhteen. Jos tekisin tämän uudelleen, niin
ruskean sijasta käyttäisin mustaa.
 
Ja juuri kun ajattelin, että minä en tule ikinä saamaan niin kallista puhelinta kuin iPhone ja täytyy vain korjata vanha puhelin, niin iPhone ilmestyy nenän eteen. On mulla vaan niin ihana mies <3 Nimittäin nyt kelpaa kuvailla vaikka puhelimellakin sitten tulevaa varsaa, koska ainakin alkukokeilujen perusteella tässä puhelimessa on aivan super hyvä kamera. Ainakin verrattuna entiseen Lumiaan! Alku säätöjen jälkeen, iPhone ja iOS tuntuu kyllä tosi "tutulta", sillä minulla oli joskus käytössä iPod Touch ja iPadiakin olen käytellyt. Tästä täytyy pitää nyt hirmu hyvää huolta, ettei hajoa. Liekkö uskallan käyttää ollenkaan koko puhelinta, etten vaan hajota sitä...


2 kommenttia: