maanantai 27. huhtikuuta 2015

4. Tarhamöllötyskuvia

Eilen oli kiva keli, aurinko paistoi ja oli suhteellisen lämmin. Tulisipa näitä kelejä enemmänkin, niin rupeaisi varmaan ne kiimatkin näkymään vähän paremmin. Tänään puolestaan on tullut jo oikein kunnolla vettä, onneksi on tuo maneesi jonne pääsee sadetta karkuun. Lauantaina ja sunnuntaina Grazi vietti vapaapäiviä, kun oma aikataulu on niin hektinen, että ei oikein kerkeä kuin tallilla piipahtaa. Tänään oli tarkoituksena käydä maastokävelyllä ilman satulaa, mutta jos sade ei tuosta lakkaa niin taitaapa vaihtua suunnitelmat.
 
 Kävin itse eilen kahteen otteeseen tallilla, ennen töitä ja vielä töiden jälkeen. Ensimmäisellä kerralla nappasin heppoja sisälle ja sitten vielä illalla iltatallin tekoa. Ihana tulla tallille, kun kuuluu hörähdyksiä heti kun oven aukaisee.
 
Napsin jotain kuvia ulkoilusta. Aluksi tamma ei oikein millään olisi malttanut katsoa kameraan ja sen jälkeen sitten se ei malttanut pysyä tarpeeksi kaukana kamerasta, jotta olisin saanut hyviä kuvia. Mukana oli vain pidempi putki kameraan, joten sen takia olisi pitänyt päästä vähän kauemmas hevosesta.
 
Ollaan harjoiteltu myös kuolaimien ottamista suuhun omatoimisesti ja harjoittelusta on pientä videotakin. En vain ole saanut sitä ladattua vielä nettiin asti, joten kunhan se on netissä niin laittelen sen sitten tännekin.
 
Ei edelleenkään selviä merkkejä kiimasta :/
Mitä sieltä löytyy voisi löytyä..

Klippausjälki olisi kaivannut vielä vähän siistimistä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti