torstai 23. huhtikuuta 2015

2. Kuulumisia


Voitaisiin tähän alkuun aloitella kuulumisilla eiliseltä päivältä. Tamma on tuntunut vähän virtaiselta ja ajattelin, että jospa se voisi hieman irroitella ulkokentällä irtojuoksutuksessa.

Laitoin tammalle tallissa vain suitset päähän ja kipusin ulkona korokkeelta sen selkään. Ajattelin, että verryttelen sitä hieman ennen kuin se pääsee spurttailemaan kentälle. Tiedän nimittäin, että kun se pääsee juoksemaan irti niin aluksi täytyy vetää hirveä hepuli ennen kuin voi rauhoittua ja juoksennella nätisti.

Käytiin siis kävelemässä vähän maastossa ensin, jonka jälkeen tultiin sitten kentälle. Mentiin kentällä vähän isoilla kuvioilla ravia ja laukkaa verryttelyksi. Sitten kipaistiin tallista riimu ja jätettiin suitset sille tielle ja mentiin takaisin kentälle. Spurtithan sieltä alkoi kun irti päästi ja vähän heilautti kättä tammaa kohti. Semmoisia pukkejakin neiti esitti, että en ole pitkään aikaan sellaisia nähnyt. Onneksi se tietää, että irti saa irroitella ja ratsastajan kanssa käyttäydytään hyvin.

Kun pahimmat spurtit oli ohi, niin tamma juoksi nätisti ympärilläni ravissa ja laukassa ilman liinaa. Se piti ympyrän tosi hyvin ja vaihtoi kiltisti suuntaa, kun pyysin. Taitava tamma<3

Tässä vähän kuvasatoa eiliseltä. Keli oli pilvinen ja kuvat sen mukaisesti tärähtäneitä. Tarkennuksessa ja liikkeenpysäytyksessä ei auttanut varmaan sekään, että kamerassa oli akku tosi vähissä...


1.


2.


3.


4.


5.


6.

Löytyykö kuvista lempparia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti