torstai 23. huhtikuuta 2015

1. Aloitus


Tämä blogi on perustettu lähinnä itselleni päiväkirjaksi tapahtumien kulusta ja tämän jännittävän projektin etenemisen seuraamiseen. Pääsen sitten vuosien kuluttua katsomaan postauksia taaksepäin ja muistelemaan varsaprojektin alkuaikoja.

Kerron blogissa omasta trakehnertammastani, sekä tulevasta varsaprojektista. Välillä tietysti myös lifestyle-tyylisiä juttuja, jos jotain mielenkiintoista ja kertomisenarvoista sattuu osumaan kohdalle.

Olen Henna, 22-vuotias opiskelija Itä-Suomen yliopistosta. Opiskelen tällä hetkellä tietotekniikan aineenopettajaksi ja tänä keväänä on tarkoitus saada kandivaihe päätökseen, jotta pääsee sitten puurtamaan maisterivaiheen opintoja. Koulun ohella teen töitä ja auttelen satunnaisesti tallilla.

Graziella on kaunis, rakas ja luotettava 10-vuotias trakehnertammani, joka on ollut minun omistuksessani vähän yli 2 vuotta. Sitä ennen olen kuitenkin ratsastanut ja kilpaillut tammalla noin vuoden ajan. Joulun tienoilla saatiin kuitenkin diagnoosi, jonka perusteella Grazin tulevaisuus käyttöhevosena on todella huono. Tämän takia olen päättänyt astuttaa tamman nyt keväällä 2015.

Blogi on kuitenkin avoin myös teille lukijoille ja toivotan jokaisen lukijan tervetulleeksi lukemaan kirjoituksiani. Yritän kirjoittaa asiat huolellisesti ja pitää postaustahdin sopivana.

Blogin ulkoasussa ja muun muassa infosivulla on vielä remontti hieman kesken. Toivon saavani blogin edustuskuntoon mahdollisimman pian ihan tuon ulkoasunkin puolelta!

2 kommenttia:

  1. Hei, onpa hieno homma että löysin blogisi, sillä meillä olisi tavoitteena saada vuonohevoseni kantavaksi ja sitten varsa ensikesänä! Kiva lukea kuinka muilla sujuu. Meillä ei tosin takana ole mitään loukkaantumista vaaan ihan kantakirjatamma jolta halutaan varsa. Nyt ollaan vasta siinä vaiheessa projektia että ori on kesälle varattu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että löysit tiesi tänne blogiin! Toivottavasti teillä menee homma putkeen ja saatte tamman kans kantavaksi nyt kesällä :)

      Poista