maanantai 7. elokuuta 2017

131. Pikakuulumisia


Nyt kuulumisia tänne bloginkin puolelle pitkästä aikaa. Alkukesä oli kiireinen, mutta tänään mulla alkoi loma! Eli kolme viikkoa virallista palkallista lomaa ja sitten ehkä yksi viikko omaa lomaa, jos se onnistuu. Toivottavasti onnistuu, sillä meille on tulossa koiranpentu juurikin lomani lopussa, joten olisi kiva olla ainakin yksi viikko pennun kanssa kotona. Tällöin saisi keskittyä ainoastaan uuteen koiranpentuun. Tuleva koira on rodultaan Siperian Husky ja otamme urospennun. Laitan varmasti kuvia blogiin ja instaan, kun varmistuu 100% mikä pentu meille on tulossa. Paljon on kuitenkin hankintoja jo koiraa varten tehty tarvikkeiden ja ulkoaitauksen sekä kopin muodossa. 

Alkukesästä kerkesin käydä muutaman kerran pellolla hyppäämässä maastoesteitä. Molemmilla kerroilla alla oli mulle aivan tuntematon hevosen, mutta se ei haitannut. Molemmat hepat pelittivät hyvin ja mulla oli hauskaa. Maastoesteet ovat jotain niin mahtavaa ja kivaa enkä malta odottaa, että pääsen hyppelemään niitä Fasun kanssa sitten joskus tulevaisuudessa.


Vajaan viikon päästä Heidi tulee meille, jeee! Heidin kanssa viedään Fasu ja Grazi tulevana sunnuntaina mätsäreihin ja seuraavana tiistaina Fasu lähtee Sotkamon tamma- ja varsanäyttelyyn. Nyt täytyy vaan treenata vierellä ravaamista. Fasu kävelee talutuksessa hyvin ja pysähtyy sekä malttaa seisoa paikallaan. Ravaamisessa on vielä paljon treenaamista ja toivottavasti homma alkaisi pelittämään ennen sunnuntaita. Jos teillä on hyviä mätsäri- ja näyttelyvinkkejä nuoren hevosen kanssa, niin otan niitä mielelläni vastaan!

Katsotaan, jos nyt seuraavassa postauksessa saisin esiteltyä alkukesän puhelinkuvia, joita on kertynyt paljon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti