perjantai 30. kesäkuuta 2017

128. Ensimmäiset sykeröt

Luvassa kuvapainotteinen postaus, sillä Taru kävi kuvaamassa Fasua. Jälleen kerran kuvat ovat upeita ja ajatuksena on teettää canvastaulu yhdestä kuvasta. Kuvauksia varten pojalle tehtiin sen elämän ensimmäiset sykeröt. Lisää kuvia tulossa myöhemmin, tässä vain murto-osa ;)

Näistä kuvista näkee, että poika on siinä kasvuvaiheessa, että takapää on mennyt vähän etupäätä edelle. Laukkaaminen ja juokseminen näyttää jossain kuvissa siltä, että takana on vähän liikaa koipia jätkän menoon :'D

Voihan liian löysä turpahihna

Porkkanan avulla saa varsan varmasti kiinni :DPelottavat vappuhuiskat :O

Yksi lempparini laukkakuvistaJarrua!Tässä toinen lempparikuva!
2 kommenttia:

 1. Tämähän näyttää jo ihan hevoselta ;) Viimevuoden puolella viimeksi blogiisi eksyin ja katselin postaukia. Yllättäen koneesta akku loppui ja blogi hävisi siinä samalla ja nyt vihdoinkin sattumalta löysin tämän :D Rekisteröidyinkin samalla sillä kiinnostaa tuo Fasun kehitys nimimerkillä varsakuume!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Tervetuloa seuraamaan meidän arkea. Vaikka alkuun varsan kasvatus mietitytti paljonkin, niin olen todella tyytyväinen siitä, että ryhdyin tähän projektiin.
   Ja Fasu tosiaan on ihmeellisesti melko "sopusuhtainen" mittasuhteiltaan tällä hetkellä. Oikeastaan se on koko kesän ollut tosi hyvässä kasvuvaiheessa ja näyttää "aikuiselta". Eiköhän se kohta taas virahda ja sitten minulla on kirahvi tai mäyräkoira :D

   Poista