lauantai 16. heinäkuuta 2016

95. Poika 3 kk

Fasu 3 kk, iso poika ja isot korvat!

Nopsaan se aika juoksee ja 14.7. Fasun syntymästä on jo 3 kk! Postauksen rakennekuvat on ottanut Mai Mönkkönen ja ne on otettu noin kolme viikkoa sitten. Pojan ensimmäinen kerta, kun se poseeraa virallisissa rakennekuvissa ja eihän se oikein malttanut seisoa eikä osannut laittaa jalkoja oikein päin.

Minulla ei kuitenkaan ole virallisia rakennekuvia tämän jälkeen otettu, mutta lopussa on sitten kuvia, jotka on otettu tämän viikon keskiviikkona, eli kun Fasu on ollut 3 kk vanha :) Kuvista huomaa selvästi, kuinka karva on kerennyt 3 viikon aikana vaihtua todella isoilta alueilta.

Leiritkin on nyt ohitse tältä kesältä ja meikäläisen lomaan on enää vähän yli viikko. Grazi on liikkunut lähiaikoina ihan mielettömän hyvin. Aloin antamaan sille maanantaina MSM:ää mitallisen aamu ja iltaruuan sekaan. En tiedä onko sillä vaikutusta vai onko säännöllisempi liikuttaminen vaikuttanut asiaan. Menin tammalla koulutunnilla ilman satulaa ja saimme tosi kivoja pätkiä ja siirtymisiä tehtyä. Grazi on kuitenkin "ruikkinut" kummallisesti ja pidemmän aikaa. Ensin ajattelin sen olevan kiimassa, mutta kun kiima tuntui jatkuvan ja jatkuvan, niin eläinlääkäri kävi katsomassa  ja otti tammasta verta. Sain eilen tulokset verikokeesta ja Grazilla on tulehdusarvot hieman koholla. Lämpöä Grazilla ei ole ollut ollenkaan, kun olen mitannut viime viikolla ja eläinlääkäri lämmön myös keksiviikkona käydessään. Tänään kerkesin apteekkiin ja aloitimme viikon mittaisen Oriprim -kuurin. Eläinlääkäri epäili joko virtsatietulehdusta tai sitten emätintulehdusta. Kohtutulehdusta hän ei epäillyt, sillä hevonen olisi silloin paljon kipeämmän näköinen.

Fasu 2 kk ja 1 viikko

Fasu 2 kk ja 1 viikko

Fasu 2 kk ja 1 viikko

Fasu 2 kk ja 1 viikko
Fasu 3 kk

Fasu 3 kk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti