maanantai 10. huhtikuuta 2017

120. Kesä tule jo!

Näitä peltoratsastelukuvia katsellessa on ikävä kesää ja lämpöä! Lämmöstä päästiin nauttimaan Englannissa, mutta reissukuvat on vielä laittamatta koneelle. Niitä sitten seuraavaan postaukseen. Toivoin, että viikon aikana meillä olisi kotona jo kevät edes hieman alkanut kolkutella ovelle, vaan väärässä olin. Lunta oli jopa sillä välin kerennyt sataa vähän lisää.


On se Grazi vaan mahtava luottomamma <3 Peltolaukka ilman satulaa on parasta mitä tiedän :)
Reissusta palaillessa olin niin väsynyt, että tallille raahauduin vasta torstaina. Äiti tuli mukaan moikkaamaan Fasua. Nuorikko oli niin fiksusti, että äitikin sai harjattua sitä ja nostettua siltä jalkoja. Äitin taskuista taisi löytyä myös herkkuja, kun koko varsalauma seurasi häntä tarhassa. Kävin tallilla myös perjantaina ja sunnuntaina, jolloin otin pojan käytävälle ja harjasin sen. Aika takkuturkkihan se oli, mutta muutaman huolellisen harjauksen jälkeen karva näytti jo tosi hyvälle. Ohjasajovaljaita käytin kahtena päivänä Fasun päällä ja tarkoituksena on jatkaa ohjasajotreenejä, kun kenttä sulaa kokonaan.
Minua on pitkään mietityttänyt, pitäisiköhän Fasu "heppapallosta", eli isosta jumppapallosta. Olen nähnyt useamman videon, missä hevoset ovat näillä palloilla leikkineet, varsinkin orivarsat. Urheilujumppapallo ei varmaan kestä oripojan leikkejä, joten päädyin tilaamaan Jolly Ball hevospallon, jonka kestävyydeksi on luvattu yli 1000kg ja se on halkaisijaltaan n. 75cm. Pallottelin hetken Barefoot pallon ja Jolly Ball:n välillä, mutta päädyin Jolly Ball:iin. Lisäinfoa sitten, kun se joskus saapuu :) 

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! :) Meidän orivarsa sai itselleen vähän aikaa sitten barefoot-pallon ja on sen kanssa päässyt riehumaan kentälle muutamaan otteeseen. Nyt palloon on tullut jo pieni reikä, mutta ei se menoa haittaa :D Pallon rikkouduttua aion kyllä ostaa uudenkin pallon, kun tykkää varsa sillä kovasti leikkiä, eikä haluaisi millään lopettaa... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! Meillä jo se Jolly Ball on pojilla tarhassa, jossa on se kahva, mutta pojat nakkelee mieluummin ruoka-astioita ympäri tarhaa kuin sitä palloa :'D

      Poista