sunnuntai 14. elokuuta 2016

99. 4 kk varsan kanssa ja "studiokuvia"

Fasu 4 kk
Vähän rakeisia kuvia tähän postaukseen, kun kameran asetukset olivat vähän miten sattuu ja koneelta vasta huomattiin laatu. Päästiin kuitenkin kokeilemaan studiokuvia Fasusta, joka malttoi hienosti seisoa tallin aulassa yksin, kun mamma oli hieman kauempana laitumella. Valo-olosuhteet eivät viikonloppuna olleet mitenkään optimaaliset, kun oli pilvistä ja sateista koko viikonlopun. Kuitenkin kuivana säilyttiin, melkein ihan tuurillakin, kun tallille satuttiin. Nimittäin välillä tuli sellaisia kuuroja vettä, että siinä olisi hetkellä kastunut ihan kokonaan.

Fasulla tänään ikää 4 kk, sitä varten otettiin perjantaina myös virallinen rakenneposeeraus. Malttoi poika seisoa mallina, kun oli ensin saanut vilistää pellolla ja purkaa kaikki energiat. Nyt on paljon kuvia käsiteltävänä (varmaan yli 2000 tältä viikonlopulta, joista pitää karsia), joten materiaalia on taas vähäksi aikaa :)

Nyt on taas ahkerasti käsitelty viikonloppuna varsaa ja sain jopa kehuja Heidiltä, että hyvin on edetty. Hehe, en siis ole tehnyt ihan kaikkea väärin tämän ensimmäisen kasvattini kanssa. Nyt poika saa muutaman päivän huilata, kun tuntui tänään olevan jo vähän väsymys meihin ihmisiin.4 kommenttia:

  1. Pakko tulla kommentoimaan nyt, kun kerkesin perehtymään vähän paremmin blogiisi ja uppouduinkin täysin tekstien pariin. Harmittaa melkein, että en ollut löytäny tätä jo heti alussa! Hän on kyllä niin komea poika -ehdottomasti jatkankin nyt seuraamista. :)

    VastaaPoista