maanantai 6. kesäkuuta 2016

91. Hetket jotka muistan aina

Onko ihanampaa, kuin varsa joka hirnuu kun menet laitumelle ja juoksee sua vastaan <3 Ja tämä on tapahtunut useamman kerran, joten sattumasta ei voi olla kyse. Tätä en ole kokenut minkään hevosen kanssa ikinä, en edes Grazin kanssa. Fasu on vaan niin ihanan reipas ja seurallinen oripoika, että en olisi ikinä voinut kuvitella saavani tällaisen varsan omakseni.

Olenko minä vähän....

omalaatuinen?Ja tänään vähän kiusattiin mammaa ja ralliteltiin kentällä. Grazista huomaa, että jäykkää on meno kun ei ole paljoa liikkunut. Täytyy nyt alkaa kävelyttämään sitä enemmän, niin alkaisi vähän vetreytyä tamman meno.

Video, jonka Henna (@nnnicaa) julkaisi

Video, jonka Henna (@nnnicaa) julkaisi

3 kommenttia:

 1. Muistattehan antaa varsan juoda myös ratsastuksen aikana? Meillä varsa usein kiusasi tammaa kun oli nälkä eikä aluksi tajuttu pysähtyä jotta varsa saisi ruokaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistetaan kyllä :) Aiemmin esimerkiksi lyhyen maastonkin aikana (15-20min) varsa pääsi juomaan parikin kertaa. Kentällä ei olla menty tätä pidempiä aikoja nytkään, joten varsa on päässyt juomaan ainakin ennen ja jälkeen, ja mahdollisesti myöa kerran ratsastuksen aikana.
   Tänään maastossa tuntui, että ötökät häiritsivät Grazia niin paljon, kun pysäytin sen jotta varsa voi käydä juomassa, että ei tamma pysynyt hetkeäkään paikoillaan...


   Mutta hyvä huomio kyllä! Ja mitä pidempään jatkossa aletaan menemään niin sitä paremmin täytyy pitää mielessä että välillä olisi hyvä päästää varsa juomaan, jos sillä on siihen tarve :)

   Poista
  2. Meillä oli kanssa tosiaan sitä että aluksi ei edes käynyt mielessä miksi varsa kiusaa tammaa kunnes tajuttiin että hetkinen, ruoka juoksee varsaa karkuun :D kyllä sitten pikkuhiljaa oppi tuntemaan varsan käytöksestä milloin vain kiusaa ja milloin on nälkä! Suloinen varsa, kaikkea hyvää teille :)

   Poista