torstai 18. helmikuuta 2016

62. Näetkö potkuja?

Minun oli ihan pakko kokeilla keinoa, jolla saisin varsan mahdollisesti potkimaan, jotta saisin potkuja videolle. Kyseessä on siis kylmän veden juottaminen tammalle, jonka seurauksena varsa alkaisi potkimaan. Grazi ei mielellään juo vettä sankosta, vaikka olen sille monta kertaa sitä käytävällä tarjonnut. Minulla ei ollut melassiakaan tallilla, joten otin avuksi kauraa. Ripottelin kauraa sankkoon tamman nähden ja tarjosin sankoa tammalle. Johan maistui! Suurin osa kaurasta vajosi pohjaan, joten pinnalle jäi vain vähän kauraa houkuttimeksi.


Tässä sitten kokeilun tulos. Näetkö potkuja? Täytyy myöntää, että itse en oikein erota selviä potkuja, mutta taas muilta olen kuullut että siellä näkyisi jotain... Vasen puoli on kuitenkin "aktiivisempi" kuin oikea.


Tämän jälkeen käytiin taas lenkkeilemässä ja tällä kertaa laitoin ihan suosiolla suitset päähän. Silti kotiin päin tultiin paikallaan ravaten, kaula kaarella ja häntä tötteröllä.


2 kommenttia:

  1. Kyllä ainakin tossa videon alussa näkyy hentoja potkuja. Meillä on nyt ponilla 246vrk kasassa ja maha pomppii toisinaan kuin jumppapallo, kun sitä tunnustelee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana varmaan seurata kun varsa potkii selvästi. Meillä kun ei todella selvää potkimista ole ollut tallilla käydessäni ollenkaan koko aikana.

      Poista