perjantai 27. huhtikuuta 2018

151. 2v täyteen ja tapahtumarikas huhtikuu

Fasu 2v rakennekuva
Huhtikuussa Fasulle tuli 2 vuotta täyteen. Pikkuorihan syntyi 14.4. aamuyöstä. Postauksen kuvat on otettu huhtikuun alussa, mutta en kerennyt laittaa niitä näytille ennen kuin vasta nyt. Tässä oli nimittäin nelisen viikkoa aika intensiivistä VAKAVA-lukemista. Hain toista kertaa kasvatustieteelliseen. Koe oli eilen ja on aika ristiriitaiset fiilikset siitä. Aika ainakin loppui kesken, joten se harmittaa kun ei kerennyt vastata kaikkiin kysymyksiin. Noh, pari viikkoa odotellaan mitä pisteitä sieltä tulee. Voipi olla, että meikäläisen koulut on nyt sitten käyty. Nykyisen tutkinnon saan nimittäin laittaa hakuun ja kesän alussa sitä ollaan sitten Filosofia maisteri. Huhtikuussa vierailin Tampereella hevosmessuilla, jonne sain Heidin kaveriksi. Olisihan se tylsää ollut yksin pyöriä messuilla. Kiitos seurasta Heidi! :) Synttärilahjaksi toin Fasulle hevosmessuilta Equilinen satulahuovan ja PS of Swedenin otsapannan. Huopa oli tosi edullinen (30e), mutta otsapanta ihan suht hintava (75e). Toki oli siinäkin pieni messualennus, joten se oli halvempi kuin mitä se maksaa esimerkiksi kyseisen merkin verkkokaupassa. Tämä taisi olla nimeltään night sky, jos muistan oikein. 

Blingbling ja sininen tulee olemaan pojan edustusväri

Otsis vähän iso vielä, mutta ehkä pojan pää kasvaa vielä :D

Ostamani Equilinen huopa. Vain Fasun käyttöön ;)
Selässä muuten Grazin satula, joka istui pojalle tosi hyvin. Mamman vyö oli vähän pitkä ;D
Noh. Kaikkea muutakin on huhtikuussa tapahtunut. Meillä oli kengitys (eli Fasulla vuolu) huhtikuussa. Myös eläinlääkäri kävi rokottamassa, raspaamassa ja ottamassa sudenhampaat pois pojan suusta. Madotin myös molemmat hepat huhtikuun puolivälissä.

Fasulta poistetut sudenhampaat
Kävin myös pitkästä aikaa kilpailuissa. Hyppäsin 70cm meidän seuran 1 tason kisoissa Nipsu ponilla. Rata oli hieman vauhdikas, mutta saatiin 0 rata ja oltiin kolmansia luokassa. Harmillisesti kolmas sija olikin sitten ensimmäinen ei sijoittunut, kun osallistujia ei ollut niin montaa. No, ensi kerraksi kurvit kuntoon niin vauhti riittää sijoille asti. Alla ratavideo ja instasta löytyy muutama muukin estevideo hyppelyistä Nipsun kanssa.


Esteille sain yhden uuden tuttavuuden, nimittäin ison Kunkku ruunan. Kerran on päästy jo hyppelemään ja kerran olen mennyt sillä sileällä. Nyt taas sunnuntaina käyn ratsastamassa Kunkulla ja mennään sileällä. Mulla on iso homma opetella istumaan Kunkun harjoitusravissa. Sillä on valtavan iso ravi :D Jatkossa toivottavasti päästään estevalmennuksiin testaamaan taitojamme.  

Ainoa harmittava asia on nyt se, että me ei ollakaan menossa Kyvyt esiin tapahtumaan tänä vuonna. Tuli vähän kyytiongelmia, kun meidän traikku ei olekaan ajokunnossa. Se ehkä kerkeäisi ensi viikolle, mutta kun en ole varma niin peruin sitten meidän osallistumisen. Hypellään itsenäisesti ja mennään sitten ensi vuonna mukaan. Syksyllähän meillä on täällä Joensuussa tamma- ja varsanäyttelyt, joihin aiotaan osallistua. Mulla on kyllä noista kyykkäreistä säästyneille rahoille muutakin käyttöä heti ensi kuussa. Siitä lisää seuraavassa postauksessa :)


4 kommenttia:

 1. Fasu on kyllä komea!

  VastaaPoista
 2. Kylläpä Fasu näyttää isolta tuossa ekassa kuvassa!
  Ikävä kuulla, että teidän kyvyt esiin -reissu jää välistä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on se jo sen 160 säkäinen varmaan :O Seison kyllä itse vähän sivussa, en suoraan hevosen edessä. Se varmaan hämää vähän Fasun kokoa :)

   Poista