lauantai 7. toukokuuta 2016

83. Mahdoton kasvuvauhti

Miten hurjan nopeasti ne pikkuiset kasvavatkaan! Fasulla on ikää kolme viikkoa ja muutama päivä siihen päälle. Katsokaa mikä muodonmuutos on tapahtunut kolmeen viikkoon! Se on saanut pyöreyttä ja on muutenkin kasvanut ihan joka suunnassa. Olkoon alempi kuva ensimmäinen "virallinen" rakennekuva Fasusta.

3 viikkoa

2 vuorokautta

6 kommenttia:

 1. On kyllä ihan uskomatonta, miten nopeasti varsat kasvavat! Sitä on ihan parasta seurata. Kivannäköinen tämä Fasu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Ei uskaltaisi päivääkään missata, kun tuntuu että varsa jo siinä kerkeää virahtaa isommaksi :D Fasu on kyllä suloinen oripoika.

   Poista
 2. ois ihan mahtavaa saada seurailla teidän kuulumisia jatkossakin! En vain jaksaisi odottaa että tulee se aika kun fasun selkään noustaan. Harmi vaan että siihen on vielä monta vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täältä blogistahan niitä kuulumisia löytyy :) No en malttaisi minäkään, vaan kyllä tässä aika monta vuotta tulee vierähtämään ennen kuin selkään nouseminen on ajankohtaista. Sitä ennen on kuitenkin ajo-opetusta tiedossa ja varmasti kaikkea muutakin mielenkiintoista :)

   Poista
 3. Hienon näköinen varsa! Tosi paljon onnea! Sanotaankin monesti, että varsasta näkee "totuuden" tulevasta ulkomuodosta 3 viikon, 3kk ja 3 vuoden ikäisenä, ennen aikuistumista. Siinä väleissä kasvun takia varsaa ei kannata katsella "sillä silmällä" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itseasiassa 3 viikon ikäisenä Fasu näyttää olevan melko hyvännäiköinen rakenteeltaan :) Otetaan aina välikatsaus asiaan ja katsotaan pitääkö sanonta paikkaansa, en ole aikaisemmin törmännytkään kyseiseen sanontaan. Tiedän kyllä, että varsat voivat näyttää mielenkiintoisilta varttuessaan täysiin mittoihinsa, kun milloin mikäkin ruumiinosa tuntuu saavan kasvupyrähdyksen :)

   Poista