Henna


23-vuotias opiskelija Itä-Suomen yliopistosta. Opiskelen tällä hetkellä tietotekniikan aineenopettajaksi ja menossa on  maisterivaiheen opinnot. Koulun ohella käyn töissä mm. McDonald's:lla ja raviradalla. Tallilla auttelen myös parhaani mukaan.

Olen käynyt ihan alakoulun ensimmäisiltä luokilta asti ratsastuskoulussa ja jatkoinkin tunneilla siihen asti, kun sain oman hevosen ja aika ei yksinkertaisesti riittänyt enää ratsastuskoulun tunneilla käymiseen. Etenkin vauhdikkaat ja haasteelliset hepat olivat mieleeni, kun tunneilla vielä menin.

Ennen omaa hevosta sain myös kilpailla erään pienemmän ratsastuskoulun hevosilla, joista yhtä sitten vuokrasinkin yhden kesän ajan. Lisäksi minulla oli muutamia muitakin ratsastettavia ja hoitohevosia. Lisäksi asuin vuonna 2005-2006 Englannissa, Walesissa ja siellä minulla oli ns. ylläpitoponi, jota koulutin sitten esteponiksi.


Englannista v. 2005-2006
Fly Hornet
Oliwia
Oman hevosen myötä kaikki muut hevoset ovat jäivät pikkuhiljaa pois päiväjärjestyksestäni, mutta ratsastin muiden hevosilla kyllä pyydettäessä. Kävin edelleen todella satunnaisesti hoitamassa ihanaa lämminveritammaa ja -ruunaa eräällä yksityistallilla. Ne ovatkin lähinnä ainoat hevoset, joilla kerkesin käydä Grazin lisäksi ratsastamassa. Nyt, kun tamma on ollut kevyemmällä käytöllä, olen kerennyt ottaa muutaman uuden hevostuttavuuden elämääni. Käyn melko säännöllisesti ratsastamassa kahta muuta hevosta, rautiasta pv-ruunaa, jolla hyppään, sekä ruunikkoa trakehner-tammaa, jolla menen pääasiassa sileällä. Näillä hevosilla minulle on annettu mahdollisuus valmentautua niin este, kuin koulupuolellakin.

Olen täysin esteratsastaja sydämeltäni, mutta viime vuonna hurahdin myös kenttäratsastukseen. Tällä hetkellä kaikki kilpaileminen on tauolla, sillä ei ole sellaista hevosta jolla pääsisi kilpailemaan. Kenttäkärpänen kuitenkin puraisi niin kovaa, että elättelen toiveita maastoesteistä vielä tulevaisuudessa..

Pidän piirtämisestä ja valokuvaamisesta. Piirrosblogiani pääset seuraamaan täältä.


Esimerkki piirroksistani.
Tässä kuvassa on bloggaaja Anniinan edellinen hevonen.
Piirros vuodelta 2015
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti