Facilier

7.8.2018 2v
Huhtikuu 2018 2v
15.8.2017 Sotkamon tamma- ja varsanäyttelystä 1v

Tämän blogin ehdoton päätähti on vuonna 2016 syntynyt ori Facilier. Tutummin tätä oripoikaa kutsutaan Fasuksi, mutta kutsumanimiä siunaantuu varmasti vielä lisää. Fasu syntyi 14.04. ja varsan ensimmäisestä vuorokaudesta voit käydä lukemassa lisää täältä. Alusta asti Fasu on ollut sinnikäs ja reipas oripoika.

Luonteeltaan Fasu on rohkea ja hyvin kiinnostunut kaikesta ympärillä tapahtuvasta. Varsa pitää rapsutuksista eikä ole ollenkaan arka. Varsaa käsiteltiin paljon heti ensimmäisistä päivistä asti  ja se on alusta asti ollut helposti käsiteltävissä. Välillä Fasu on hieman laiskansutjakka, mutta tarvittaessa siltä löytyy reippautta. 

Parasta tämän oripojan kanssa on se, että laitumelle mentäessä Fasu tulee vastaan ja silloin tällöin pojalta saa myös tervehdyksen hirnahduksen muodossa. Varsa on kaikin puolin unelmieni täyttymys, en olisi ikinä osannut kuvitella vuosia sitten, että minulla olisi omakasvattama ratsunalku kasvamassa tulevaisuutta varten.

Fasu on käynyt 1 vuotiaana tamma- ja varsanäyttelyssä saaden sieltä 1 palkinnon. Olemme vierailleet myös 1 vuotiaana ja 2 vuotiaana Match Showssa, jossa menestystä on tullut BIS1 ja BIS2 palkinnoilla. Vuonna 2018 on tarkoitus mennä uudelleen tamma- ja varsanäyttelyyn.

Varsan emä on ensimmäinen oma hevoseni Graziella ja isä French Match Ask, joka myytiin USA:han. Isän puolelta löytyy upeita hevosia, kuten Diamant de Semilly, Le Tot se Semilly, Darco, Contender ja Quidam de Revel.

Fasu sukupostissa.1 kk 2 viikkoa vanha.
3 viikkoa vanha.
3 viikkoa vanha.

Alle tunnin vanha.
7.8.2018 2v

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti