Facilier

Facilier 3v, kesä -19

Tämän blogin ehdoton päätähti on vuonna 2016 syntynyt  Facilier. Fasu syntyi 14.04. ja varsan ensimmäisestä vuorokaudesta voit käydä lukemassa lisää täältä. Alusta asti Fasu on ollut sinnikäs ja reipas oripoika.

Luonteeltaan Fasu on rohkea ja hyvin kiinnostunut kaikesta ympärillä tapahtuvasta. Fasu pitää rapsutuksista eikä ole ollenkaan arka. Varsana sitä käsiteltiin paljon heti ensimmäisistä päivistä asti  ja se on alusta asti ollut helposti käsiteltävissä. Välillä Fasu on hieman laiskansutjakka, mutta tarvittaessa siltä löytyy reippautta. 

Parasta tämän nuoren kanssa on se, että laitumelle mentäessä Fasu tulee vastaan ja silloin tällöin pojalta saa myös tervehdyksen hirnahduksen muodossa. Fasu on kaikin puolin unelmieni täyttymys, en olisi ikinä osannut kuvitella vuosia sitten, että minulla olisi omakasvattama ratsunalku kasvamassa tulevaisuutta varten.

Fasu on käynyt 1 vuotiaana tamma- ja varsanäyttelyssä saaden sieltä 1 palkinnon. Olemme vierailleet myös 1 vuotiaana ja 2 vuotiaana Match Showssa, jossa menestystä on tullut BIS1 ja BIS2 palkinnoilla. 2 vuotiaana tamma- ja varsanäyttelyssä Fasu sai 2 palkinnon. 

Varsan emä on ensimmäinen oma hevoseni Graziella ja isä French Match Ask, joka myytiin USA:han. Isän puolelta löytyy upeita hevosia, kuten Diamant de Semilly, Le Tot se Semilly, Darco, Contender ja Quidam de Revel.

Fasu sukupostissa.7.8.2018 2v
Huhtikuu 2018 2v
15.8.2017 Sotkamon tamma- ja varsanäyttelystä 1v


1 kk 2 viikkoa vanha.
3 viikkoa vanha.
3 viikkoa vanha.

Alle tunnin vanha.
7.8.2018 2v

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti