Henna

Facilier -19


Varsaprojekti -blogin ylläpidosta vastaa Henna. Asun Joensuussa (Pohjois-Karjalassa) ja olen koulutukseltani tietojenkäsittelytieteen aineenopettaja sekä luokanopettaja. Hevosharrastuksen olen aloittanut alakoulun ensimmäisellä luokalla ja se ei ole hiipunut tähänkään päivään mennessä. Minulla on omia hevosia ja olen myös estetuomari. 

Olen harrastanut ratsastusta alakoulun ensimmäiseltä luokalta asti. Ensimmäinen hoitohevoseni oli Islanninhevosruuna Kiljan frá Västerbränno, joka asui yksityistallilla ja sain ratsastaa sillä useita kertoja viikossa. Vuosina 2005-2006 asuimme perheeni kanssa Englannissa, Walesissa. Tällöin minulla oli 4 vuotias ylläpitoponi Cai Tyler, jolla treenasin ja kilpailin. Suomeen palattuamme sain vuokrahevosen Fly Hornetin, jolla pääsin kilpailemaan 90cm luokkiin asti esteillä ja HeB asti koulussa. Tämän jälkeen olen saanut ratsastaa ja kilpailla useilla hevosilla ja poneilla.


Cai Tyler -05/06
Fly Hornet -07/08?

Oman hevosen sain vuonna 2013, kun ratsastettavani ollut tamma Graziella tuli myyntiin. Olimme kilpailleet pääasiassa aluetasolla 90-100cm luokkia ja hevonen oli niin ihana, että minun oli pakko saada se itselleni. Jatkoimme kilpailemista 100-110cm tasolla Grazin loukkaantumiseen asti. Kuntoutuksen jälkeen pääsimme vielä starttaamaan koulua, esteitä ja kenttää, mutta lopulta Grazin oli siirryttävä pois kilpakentiltä. Tamma varsoi vuosina -16 ja -19.

Graziella -13

Menneet vuodet olen päässyt ratsastamaan ystävieni hienoja hevosia ja jopa kilpailemaan niillä. Samalla olen kouluttanut Grazin ensimmäistä huhtikuussa 2016 syntynyttä varsaa Facilieria ja jännittänyt Grazin toista varsaprojektia. Grazin toinen varsa Witchita syntyi toukokuussa 2019.

Facilier -16

Witchita -19
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti