lauantai 20. toukokuuta 2017

122. Fasu 1v ja risat


Huhtikuu ja toukokuu hurahtivat sellaisella vauhdilla, että eipä tässä ole koneella kerennyt sen kummemmin istuskella muutoin kuin koulujuttujen takia. Blogin päivitys on jäänyt siis unholaan, mutta nyt vihdoinkin sitten postausta aikaiseksi.

Fasu täytti 14.4. 1v! Ylläoleva kuva on otettu, kun jätkällä on ikää 1v ja 1 kk. Synttäreiden kunniaksi Fasu sai perjantaina 14.4. "hieronnan", eli hieroja kävi sen kevyesti läpi ja tunnusteli lihaksia. Kommenttina oli hyvin kehittynyt varsa, jolla on kuitenkin kasvun takia kireyttä lihaksissa. Kotiläksynä voin itse totuttaa Fasua hierontaan käymällä käsillä läpi isompia lihaksia kevyesti ja esimerkiksi niskaa ja harjamartoa. Näin varsa tottuu "lihaskosketukseen" ja jatkossa ei ehkä vierasta hierontaa niin paljoa. Toisaalta Fasu käyttäytyi erittäin hyvin hieronnassa. Karsinassa ennen hierontaa se oli melko villi, mutta ilmeisesti käytös oli vain huomionhakuisuutta ja heti kun huomiota tuli niin käytös muuttui rauhallisemmaksi.


Tässä on nyt lyhyellä ajalla tapahtunut paljon ja Fasun kanssa on puuhattu vaikka mitä. Irtohypytysjuttuja on aloitettu ja niistä laitan tarkemmin seuraavaan postaukseen. Seuraavaksi olisi ohjelmassa ohjasajon jatkamista ja näyttelyharjoittelua. Myöhemmin kesällä taas lisää irtohyppyjä, mutta nyt poika saa mietiskelytauon hyppyjutuista.

Kevätkin on pikkuhiljaa rantautumassa meille Pohjois-Karjalaan. Eilen oli ensimmäinen kunnolla lämmin päivä (15-20 astetta) ja tuntui siltä, että ötökät heräsivät kaikki kerralla. Täytyy siis kaivaa ötökkämyrkyt kaapista esille.

Näyttäisi, että tänäänkin tulee lämmin päivä ja täytyykin tästä rientää tallille. Ensin menen kouluvalkassa Prinsessalla (yksi liikutettavani) ja sen jälkeen ajelen Fasun luokse. Siellä on tarkoitus liikuttaa poniprojekti ja tehdä jotain Fasun kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti