keskiviikko 3. elokuuta 2016

98. Kuninkuusravit 2016 ja ostoksia Turusta

Nyt on tämän vuoden kunkkarireissu ohitse ja kirjoittelen tätä junassa matkalla kotiin. Perjantaina lähdettiin ennen puoltapäivää kunkkaribussilla kohti Turkua ja olin perillä Turussa n. puoli kahdeksan maissa. Matkalla napattiin paljon pokemoneja muiden totomyyjien kanssa ja kuunneltiin bussikaraokea. Volyymi oli hieman kovalla, joten se tuntui pahalta korvissa. Ja siis karaokessa olleita kappaleita en edes tunnistanut, niin vanhoja ne olivat.

Lauantaina menin radalle yhdeksän maissa. Portit olivat auenneet yhdeksältä ja ihmisiä ei ollut vielä hirveästi. Alkusählinkien jälkeen (eli kassanavaus) oli niin hiljaista, että pääsin kiertelemään ravitorille ja nappailemaan pokemoneja. Alla olevat kuvat on otettu lauantaina n. 10 maissa.



Meidän myyntipaikka oli päärakennuksen alakerrassa ja meillä oli todella hiljaista. Pystyin hyvin seuraamaan raveja ja kävin katsomassa esimerkiksi ponilähdöt, kaikki kuninkuuslähdöt (tammat ja orit) molempina päivinä ja Ypäjäläisten katrillin sunnuntaina. Oli oikeastaan tosi mukavaa, että ei ollut hirveää ruuhkaa ja sai käydä kaverin kanssa ruokatauolla ja kerkesi seuraamaan lähtöjä. Klo 12 jälkeen pokemoneja oli ihan turha nappailla, kun kaikki linjat olivat ihan tukossa. Tuntui, että puhelut tai viestitkään eivät mene millään läpi.



Kuninkuuksiin osallistuvilla oli paljon kannattajia paikalla!
Tiistai aamuna lähdin Heidin mukaan tallille ja kun hepat oli heitetty pihalle, niin alkoi tämä pilvi suorastaan vyöryä tallia kohti. Kauempana näimme salamoita taivaalla Turun yllä. Oli kyllä molemmilla iho niin kananlihalla, sillä ilma oli jotenkin hurjan painostava ja sähköinen. Minä rakastan ukkosta ja kunnon myrskyjä ja niin taisi tehdä Heidikin, sillä kyttäsimme myrskyrintamaa tallinpihalla ja otimme kuvia ja videoita salamoista. Oli hauska nähdä miten taivas vaaleni, kun ukkonen tuli lähemmäs. Mysky kävi päällä ja jyrisi kyllä ihan hirveän kovasti. Tuuli oli kuitenkin niin kova, että pilvet siirtyivät nopeasti tallin yli ja jatkoivat matkaansa.


Kuvan on ottanut Heidi
Turusta tarttui mukaan myös ostoksia hepoille ja itselleni. Kunkkareiden ravitorilla oli Puuilon teltta, jossa Horsearound palloja myytävänä. Kysyin oliko palloista joku kunkkarialennus ja myyjä vastasi että ei. Näin ollen en ostanut palloa, sillä saisin sen ostettua kotoa ja minun ei tarvitsisi raahata sitä junassa kotiin. Maanantaina kävimme Hööksillä ja siellä oli Jolly Ball -merkkisiä palloja myynnissä hintaan 55e. No, jostain syystä tykkäsin tästä Jolly Ball -pallosta enemmän kuin Puuilon Horsearound - pallosta (hinta 25e), mutta Hööksin pallo oli aika hintava. No, käytiin sitten vielä Puuilossa samalla reissulla ja siellä Jolly Ball maksoi 35e. En kuitenkaan ostanut kumpaakaan palloa Puuilosta, sillä saisin sen ostettua kotoakin. Ajateltiin kuitenkin laittaa Fb-kirppikselle ilmoitus, että ostetaan käytettynä Jolly Ball - pallo. Samana iltana joku tarjosi meille Horsearound - palloa tästä läheltä ja hintaa 15e. Sovittiin sitten, että treffataan tiistaina. Tiistaina saatiin pallo ja onhan se käytetyn näköinen, mutta ajaa varmasti asiansa kun katson kiinnostaisiko se ollenkaan Fasua. Eipähän tuo hirveän kallis ostos ollut, nyt vaan pitää saada se raahattua Joensuuhun! :D //Edit. survoin pallon matkalaukkuun ja sain matkalaukun kiinni istumalla sen päällä!


Tiistaina tarttui Hankkijalta Magic Brush -setti Fasun väreissä. Grazillahan on pinkki Magic Brush, mutta halusin pojalle oman/omat. Keskimmäisen voin jollekin kaupata, kun se ei poikaväriä ole. Hintaa näillä oli 10 euroa.

Kunkkareista lähti lauantaina mukaan purkki Cartivet + MSM:ää. Satuin harhailemaan Biofarmin kojulle katsomaan Cartivetin hintoja ja sain lopulta tämän purkin mukaan 30 eurolla. Edullinen löytö siis! Muutamasta paikasta olen katsonut tämän purkin hinnaksi melkein 50 euroa.


Itselleni löysin maanantain shoppailureissulla Hööksiltä syksytakin. Softsell fleecevuorella ja hintaan 42 euroa. Ihana bomber -tyylinen takki.


Huomenna näen taas pikkuisen Fasuseni ja näen miten se palloon suhtautuu :) Kiitos taas Heidille majoittamisesta ja kohtahan me taas nähdään, kun Heidi tulee ensi viikonloppuna meille assistentiksi. Silloin saadaan taas kunnollista uutta matskua blogin puolelle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti